Afvullen vloeistoffen

Voor het afvullen van vloeistoffen moet u bij André de la Porte Packaging zijn. Wij leveren verschillende systemen: de vloeistoffen kunnen handmatig worden afgevuld, maar ook geheel automatisch.

Afvullen vloeistoffen

Een voorbeeld van een machine waarmee u vloeistoffen handmatig kunt afvullen is onze ADLP MA handmatige vuller. Omdat u zelf de hefboom bedient houdt u bij het afvullen van vloeistoffen de vinger aan de pols. De machine zorgt voor exact de juiste dosering van de vloeistof. Daardoor bedraagt de afvulnauwkeurigheid bij een bereik van 3 – 10 milliliter ongeveer 1,0 % en bij een bereik van 10 – 100 milliliter ongeveer 0,5 %. Deze machine voor het handmatig afvullen van vloeistoffen is bovendien eenvoudig te reinigen.

Gebruikt u bij het vloeistoffen afvullen liever een automatische vulmachine? Ook daarvoor biedt André de la Porte Packaging een ruim assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de vulmachine ADLP 6-kops. Deze machine is vooral een goede keuze wanneer u vloeistoffen wilt afvullen in glas of in andere verpakkingen met een stabiele vorm. Het grote voordeel van deze vulmachine is de zeer hoge capaciteit die hij levert (een maximum van 3000 per uur).

Ook een volautomatische roterende vulmachine vindt u in ons ruime assortiment afvulmachines voor vloeistoffen. Voor food en pharma is deze machine zeer geschikt. Als u dat wenst, voeren wij deze machine voor het afvullen van vloeistoffen uit met Alfa Laval pompen, of een piston- of slangenpomp. Deze zijn onderhoudsvrij en zorgen ervoor dat u het afvulvolume per kop kunt instellen. Daarnaast is uw machine dankzij deze pompen gemakkelijker te reinigen met CIP. Van deze machine bedraagt de capaciteit tot 2800 vullingen per uur.

We leveren nog veel meer afvulmachines voor vloeistoffen. Of u nu op zoek bent naar een machine waarmee u handmatig vloeistoffen kunt afvullen, of een volautomatische machine: bij André de la Porte Packaging kunt u altijd terecht. Ook leveren wij flowpackers, folieverpakkingsmachines of meetapparatuur. Bovendien kunnen we u altijd helpen aan gebruikte machines voor een zacht prijsje!

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen