Doppensluiter

Met de hand schroefdoppen sluiten wordt wel gedaan, maar is vervelend werk. Het kost veel energie en gaat een stuk minder snel dan wanneer u een automatische doppensluitmachine het werk laat doen. Om zo snel mogelijk doppen van flessen of potjes te sluiten, kunt u het beste een doppensluiter van André de la Porte Packaging aanschaffen. Onze doppensluitsystemen werken efficient en zijn verstelbaar op verschillende manieren.

Doppensluiter

André de la Porte Packaging biedt voor het sluiten van flesjes en potjes twee soorten doppensluiters met elk eigen voordelen. In ons assortiment treft u aan:

  • Doppensluiter ADLP EASYCAP
  • Doppensluiter ADLP CAP

De ADLP EASYCAP heeft een koppel dat u zeer nauwkeurig kunt afstellen met een marge van 3 % in beide richtingen. Voor de 8230 kunt u het moment instellen tussen 0,49 en 2,16 Nm. Voor de 8250 kunt u het koppel waarop de doppensluiter de dop aandraait van 1,47 tot 4,41 Newton meter instellen. Deze doppensluiter is voor meerdere verpakkingen die gebruik maken van een schroefdop heel geschikt.

De doppensluiter ADLP CAP wordt vooral bij het sluiten van potten en flesjes met schroefdoppen toegepast. Onder de sluitkop van de doppensluitmachine worden de potjes ergonomisch gesloten. Daarnaast kunt u ook de hoogte van de sluitkop heel precies afstellen door gebruik te maken van de spindel in de doppensluiter. U stelt van te voren in met welk moment de dop door de doppensluiter ADLP CAP wordt vastgedraaid (u kunt dit moment laten varieren tussen 0,5 en 5 Newtonmeter).

André de la Porte Packaging heeft al ruim honderd jaar een zeer goede reputatie als het gaat om afvul-, sluit- en verpakkingssystemen. We kunnen onze naam hoog houden door oplossingen op maat aan te bieden en door in elke situatie een nieuwe uitdaging te zien. Ook als u op zoek bent naar een doppensluiter kunnen we u onafhankelijk en professioneel advies geven. Heeft u vragen over onze doppensluitmachines? Laat het ons weten, we helpen u graag!

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen