Dozenopzetmachine

Een dozenopzetmachine maakt de kartonnen dozen klaar voor gebruik, zodat ze gevuld kunnen worden met producten. De machine zorgt ervoor dat het karton de juiste vorm van de Amerikaanse vouwdoos krijgt. Een dubbele arm zorgt ervoor dat de doos naar het hotmelt of lijmstation geduwd wordt, waar de bodem professioneel gesloten wordt. U kunt dankzij de modulaire opbouw van de dozenopzetmachine gemakkelijk switchen tussen sluiting van de bodem met tape of met hotmelt.

Dozenopzetmachine

Wat betreft het onderhoud van de dozenopzetmachine hoeft u zich niet veel zorgen te maken. De constructie van de dozenopzetter is zodanig dat hij weinig onderhoud vraagt. Bovendien is de machine niet lastig te hanteren en is het planomagazijn goed toegankelijk. De kwaliteit van het golfkarton van de kartonnen doos maakt voor de dozenopzetmachine van André de la Porte Packaging niet uit. Voor zowel lichte als zware kwaliteit golfkarton kunt u de dozenopzetmachine gebruiken. Naast onze dozenopzetters voor het veelgebruikte type Fefco 0201 heeft u optioneel ook de keuze uit een dozenopzetter voor Fefco dozen type 0200 en type 0202. Een automatische formaatomstelling behoort ook tot de opties wanneer u bij ons een dozenopzetmachine bestelt.

Storingen bij oudere dozenopzetmachines vormen een bekend probleem. Dit is stevig aangepakt, zodat u op de betrouwbaarheid van onze dozenopzetmachine kunt rekenen.

De dozenopzetmachine die wij leveren is onderdeel van ons ruime aanbod casepackers. In deze categorie bieden wij ook

In de dozenopzetmachine die u bij André de la Porte Packaging bestelt vindt u de ideale combinatie van gebruiksgemak en kwaliteit. De machine stoort niet, vergt weinig onderhoud en is eenvoudig in te stellen. De kartonnen dozen kunnen op meerdere manieren aan de onderkant gesloten worden; ook dat kunt u gemakkelijk zelf regelen.

Wilt u direct een dozenopzetmachine bestellen? Dat kunt u eenvoudig doen via het bestelformulier op onze website. U kunt ook contact/”>contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze dozenopzetmachine Fefco type 0201. Dankzij onze specialistische kennis kunnen we altijd een professioneel antwoord op uw vraag geven.

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen