Flowpacker

Een flowpacker is ideaal als verpakkingsmachine. De machine slaat folie om het product heen en sealt deze aan de voorkant, achterkant en de zijkant dicht. De flowpacker werkt als seal machine zeer efficient en zorgt ervoor dat de folie overlapt aan de onderkant van het product, zodat het product op meerdere manieren gesloten kan worden. De flowpacker is heel geschikt als machine voor het verpakken van voedsel.

Flowpacker

Bij André de la Porte Packaging werken we samen met Cavanna. Dit bedrijf ontwerpt en produceert flowpack systemen. Net als bij ons, staan veiligheid en kwaliteit van de verpakking bij Cavanna centraal. Cavanna onderhoudt nauw contact met fabrikanten en blijft werken aan optimalisering van flowpackers: met de systemen die wij van Cavanna leveren, kunnen we u dus de beste kwaliteit garanderen.

Als u bij ons een flowpacker bestelt, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van begassing. Dit heeft als voordeel dat de houdbaarheid van uw product wordt verlengd. Bovendien kan buffering ervoor zorgen dat uw verse producten even opgehouden kunnen worden tussen de koelinstallatie en de verpakkingsinstallatie. Zo heeft u bij het flowpacken minder afval, een lagere werkdruk en een hogere kwaliteit.

U kunt wat betreft verpakkingssystemen bij André de la Porte Packaging niet alleen kiezen voor een flowpacker. Kijkt u ook eens naar onze folieverpakkingsmachines: deze zijn ideaal voor het verpakken van producten in milieuvriendelijke thermoplastische folie van kunststof. Doordat deze inseal machine te combineren is met diverse groepeer-, stapel- en verzamelinrichtingen, is hij voor allerlei verpakkingstaken geschikt. Deze machine is net als een flowpacker niet moeilijk te bedienen.

Wilt u een flowpacker of een van onze andere machines bestellen? Dan kunt u uw gegevens invullen via het bestelformulier. Wilt u graag meer informatie of advies over onze seal machines, dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag aan de meest geschikte verpakkingsmachine!

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen