Folieverpakkingsmachine

Wilt u met hart voor het milieu uw producten in folie verpakken? Kies dan voor onze folieverpakkingsmachine, die gebruik maakt van milieuvriendelijke thermoplastische folie tijdens het verpakkingsproces. De folieverpakkingsmachine heeft twee folierollen met eindeloos foliemateriaal. Combinaties met de transportbanden of met andere inrichtingen (verzamel-, groepeer- en stapelinrichtingen) behoren tot de mogelijkheden. Daardoor kunnen onze folieverpakkingsmachines voor diverse verpakkingstaken worden ingezet.

Folieverpakkingsmachine

Gebruiksvriendelijkheid vinden we bij André de la Porte Packaging heel belangrijk. Daarom is de bediening van de folieverpakkingsmachine eenvoudig. Zo hoeft u geen tijd te verspillen aan het uitzoeken van de mogelijkheden: de machine verpakt precies zoals u dat ingesteld heeft. Ook hoeft het wisselen van de folie voor niemand een probleem te zijn. De folieverpakkingsmachine zorgt ervoor dat uw producten in een mum van tijd stevig verpakt worden met milieuvriendelijke folie.

De gemakkelijke bediening van de folieverpakkingsmachine doet niets af aan de kwaliteit van de machine. Bij André de la Porte Packaging worden alleen verpakkingsmachines verkocht van de allerbeste merken. We hebben als bedrijf meer dan honderd jaar ervaring: niet alleen in de verpakkingsindustrie, maar ook in blikemballage en in afvul- en sluitsystemen. Door onze ervaring en specialistische kennis kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden.

Dankzij onze brede kennis in de verpakkingsindustrie kunnen we u aan de beste producten helpen. We raden u ook aan om even een kijkje te nemen op onze pagina’s over:

  • Flowpackers: horizontale machines die de folie om uw product heen slaan, en met behulp van begassing ervoor kunnen zorgen dat uw producten langer goed blijven
  • Gebruikte machines: tegen scherpe prijzen kunnen we u tweedehands machines aanbieden
  • Bestellen: met ons bestelformulier kunt u eenvoudig een folieverpakkingsmachine online bestellen

U kunt bij ons een stand-alone folieverpakkingsmachine bestellen, maar wij bieden ook turn-key oplossingen. We zijn innovatief en denken altijd met u mee. Alleen door de combinatie van gebruiksvriendelijke seal machines van kwaliteit en klantvriendelijkheid kunnen we ervoor zorgen dat we u in iedere situatie van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over de complete verpakkingsoplossingen die André de la Porte Packaging kan bieden, neem dan contact met ons op!

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen