Kartonneermachine

Bent u op zoek naar een kartonneermachine die snel verpakt, makkelijk in te stellen is en waarbij kwaliteit gegarandeerd wordt? Kijk dan eens naar het ruime aanbod kartonneermachines van André de la Porte Packaging. We leveren volautomatische horizontale machines, tray opzetters en volautomatische toploaders.

Kartonneermachine

De horizontale kartonneermachine wordt ook wel een sideloader genoemd. Deze machine wordt voornamelijk toegepast in de foodsector en de pharma industrie. De machine verpakt met een snelheid van maximaal 400 kartonnen verpakkingen per minuut. U heeft met deze kartonneermachine geen last van lege verpakkingen. Bovendien heeft deze verpakkingsmachine een groot formaatbereik: of u nu kleine of grote producten wilt verpakken, met de sideloader is het allemaal mogelijk.

Daarnaast kunt u kiezen voor een tray opzetter. Deze kartonneermachine sluit de producten met een haaksluiting of door middel van hotmelt. De machine is overzichtelijk en flexibel: ook met deze machine kunt u alle kanten op. Zowel wat betreft het formaat van de verpakkingen als de verpakkingssnelheid is bijna alles mogelijk. Ook hebben we gezorgd voor stempelbeveiliging.

Ook kunt u bij André de la Porte Packaging een kartonneermachine topload bestellen. Deze monoblock machine kan trayopzetten, vullen en de verpakkingen in de vorm van doosjes sluiten. Deze kartonneermachine werkt zeer snel: hij is in staat om tot 700 verpakkingen per minuut te produceren. U kunt het formaat van de verpakkingen gemakkelijk omstellen dankzij de spindel-tellercombinatie van de topload kartonneermachine. Dit systeem biedt verschillende mogelijkheden voor het sluiten van de kartonnen dozen.

Omdat we een diversiteit aan topmerken bieden, kunnen we u voor elke kartonneermachine onafhankelijk advies geven. Onze jarenlange ervaring en brede expertise zorgt ervoor dat we weten waar we over praten als we u adviseren. Indien u dat wenst, kunnen we behalve een losse kartonneermachine ook een hele verpakkingslijn voor u realiseren. Informeer nu naar de mogelijkheden! Wanneer u direct een kartonneermachine topload, een sideloader of een tray opzetter wilt bestellen, kunt u ons bestelformulier invullen.

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen