Omsnoeringsmachine kopen

Wilt u graag een omsnoeringsmachine kopen om palletladingen om te snoeren? Dan bent u bij André de la Porte Packaging aan het juiste adres. Wij verkopen verticale en horizontale omsnoeringsmachines, zijsluitmachines en bovensluitmachines.

Omsnoeringsmachine kopen

De verticale omsnoeringsmachine is een eenvoudige machine. De omsnoeringsmachine heeft echter zeer hoge productiesnelheden. De machine is voorzien van een zijsluitkop. Integratie met een kettingbaan, rollenbaan of bandtransporteur is heel goed mogelijk. Als u graag een omsnoeringsmachine wilt kopen waarmee u gemakkelijk het aantal omsnoeringen en omsnoeringsposities kunt programmeren, raden wij u aan deze verticale omsnoeringsmachine te kopen.

Ook onze zijsluitmachine is geschikt voor het omsnoeren van pallets. Deze machine werkt met een lans die tussen de klossen van de pallet doorschiet om het omsnoeringskanaal te sluiten. De machine heeft een kop die net als bij de verticale omsnoeringsmachine naar de pallet toe beweegt. Wilt u een omsnoeringsmachine kopen voor de blikindustrie? Daar hebben wij een speciaal model voor, dat voorzien is van een lichte pers.

Lopen de hoogten van de pallets nogal uiteen, wat lastig is bij het omsnoeren? Geen probleem. U kunt dan een omsnoeringsmachine kopen die daar speciaal voor ontwikkeld is: onze bovensluitmachine. De bovensluiter is met één of twee lansen uit te voeren, die tussen de pallets door te schieten om te kunnen omsnoeren.

U kunt bij André de la Porte Packaging ook een horizontale omsnoeringsmachine kopen. Als u hoge eisen stelt aan het omsnoeringsapparaat zult u met deze machine zeker tevreden zijn. Het is een machine met een robuuste constructie die alle ladingen efficient omsnoert.

Wilt u meer weten over de prijs van een omsnoeringsmachine? Neem daarvoor even contact met ons op: we geven u graag antwoord op uw vraag als u erover denkt om een omsnoeringsmachine te kopen!

André de la Porte Packaging is er niet alleen voor u wanneer u een omsnoeringsmachine wilt kopen. We verkopen bijvoorbeeld ook een dozenopzetmachine, wanneer u producten in kartonnen dozen wilt laten verpakken. Ook voor flowpackers en vulmachines moet u bij ons zijn.

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen