Over André de la Porte Packaging

André de la Porte Packaging is een handelsonderneming met al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam in de blikemballage, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrie. André de la Porte Packaging vertegenwoordigt meerdere leveranciers in Nederland en België.
Hierdoor zijn we in staat om zowel stand-alone machines als complete blikemballage, vullijnen en verpakkingslijnen te leveren.

Machinestilstand kan enorme consequenties hebben. André de la Porte Packaging biedt u maatwerk op het gebied van onderhoud en service en onderscheidt zich door regelmatig innovatieve oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan procesverbetering en kostenverlaging bij de klant.

Sinds 2001 is André de la Porte Packaging gevestigd in Raalte en een dochteronderneming van Contimeta. De voorgaande jaren zat André de la Porte in Zaltbommel gevestigd en viel onder de groep Merrem André de la Porte.

Begin 2013 heeft André de la Porte Packaging een compleet nieuw jasje gekregen. Een nieuw bedrijfspand, nieuwe huisstijl en sinds kort is de nieuwe website online.
Om de groei ook voor de komende jaren op efficiënte wijze te kunnen opvangen, is inmiddels een nieuw bedrijfspand betrokken. Op het Industrieterrein “De Zegge” in Raalte. Een uitstekende locatie, vooral ook waar het bereikbaarheid betreft.
Aan de Kotterstraat heeft André de la Porte Packaging de beschikking over een splinternieuwe bedrijfshal en kantoorruimte. Een verdubbeling van de capaciteit! Een prima en gedegen basis voor de toekomst. Het nieuwe pand biedt prima perspectieven. Het draagt allemaal bij aan een efficiënte manier van werken en dat is uiteraard ook in het voordeel van de opdrachtgevers.

Het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten staat bij ons centraal, evenals de aandacht voor maximale kwaliteitszorg.

kotterstraat16

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen