Toploader kopen

We kunnen u van harte aanraden om een kartonneermachine, bijvoorbeeld een toploader te kopen, wanneer u uw producten in kartonnen dozen wilt laten verpakken. Kartonneermachines worden veel toegepast in de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Toploader kopen

Als u van plan bent om een toploader te kopen, dan gaat u naar André de la Porte Packaging. Met een toploader kunt u één machine de tray laten opzetten, hem vullen en het product laten sluiten. Deze kartonneermachine werkt geheel automatisch.

Met een kartonneermachine (topload) kiest u voor een systeem dat snel werkt. De machine heeft een maximum van 700 producten per minuut.

U kunt bij André de la Porte Packaging een toploader kopen waarbij u wat betreft de sluiting van de verpakkingen kunt kiezen voor hotmelt, insteeksluiting of een driezijdig verlijmd deksel. U bedient de topload machine eenvoudig, waardoor u de vele mogelijkheden van de toploader die u wilt kopen optimaal kunt benutten. Het systeem is voor een grote verscheidenheid aan producten heel geschikt.

De spindel teller combinatie die een kartonneermachine topload u biedt zorgt ervoor dat u het formaat van de kartonnen verpakkingen eenvoudig kunt verstellen. Wanneer u bij ons een toploader gaat kopen, heeft u wat betreft het verpakken van producten in kartonnen verpakkingen talloze mogelijkheden!

André de la Porte Packaging levert kartonneermachines van de hoogste kwaliteit. Als u een toploader gaat kopen, kunt u bij ons alleen voor een topmerk terecht.  Bovendien staan wij voor een ruime keuze. We leveren in de categorie kartonneermachines behalve toploaders ook:

  • Sideloaders: volledig automatische horizontale kartonneermachines. Deze machines worden veel toegepast in de farmaceutische industrie en in de food sector. Een sideloader kan tot 400 doosjes per minuut leveren.
  • Tray opzetters: deze machines zijn flexibel wat betreft formaat en de snelheid van verpakken. Onze volautomatische tray opzetters bieden de mogelijkheid tot verpakken door middel van hotmelt of een haaksluiting

U kunt voor het verpakken van uw producten één van onze kartonneermachines, zoals een toploader kopen, maar u kunt nog veel meer verpakkingssystemen bij ons bestellen. Zo leveren wij folieverpakkingsmachines, etiketteermachines en zijn wij thuis in palletverpakken. Voor elke verpakkingsmachine kunt u informatie op onze website vinden!

afvullen vloeistoffen flowpacker toploader kopen folieverpakkingsmachine kartonneermachine dozenopzetmachine doppensluiter palletwikkelaar prijs labelmachine kopen omsnoeringsmachine kopen